Aktiver brunt fedt! En stor opdagelse omkring fedtforbrænding.

Forsøger du at blive sundere og endelig tabe de ekstra kilo? I så fald ved du sandsynligvis også, at du skal reducere fedtindtagelsen.

Men vidste du, at ikke alle fedtstoffer er ens? Lad os kigge nærmere på dette.

[Billedet: venstre - hvid fedtcelle, højre - brun fedtcelle]

Typer af fedtstoffer

For at sige det ganske enkelt er der to typer fedtstoffer i vores krop.

Hvidt fedt er fedt, der akkumuleres, når du spiser ekstra kalorier, og består af store fedtstoffer - lipider. Det meste af fedtet i vores krop er hvidt fedt, som hovedsageligt opbevares omkring maven, hofterne og lårene. Det er det fedt, vi ønsker at tabe.

Brunt fedt er en type fedt, der smelter hvidt fedtvæv og forbrænder kalorier. I modsætning til hvidt fedt består brunt fedt af et stort antal mitokondrier, der nedbryder sukker og hvidt fedt, og således producerer varme eller energi. Det er det fedt, vi vil aktivere.

Forskere troede engang, at brunt fedt kun fandtes hos nyfødte, hvilket hjælper dem med at regulere kropstemperaturen, da de endnu ikke er er gamle nok og ikke kan få deres kroppe til at ryste. Dette forsvinder naturligvis som de vokser og bliver ældre. For mere end ti år siden, viste forskning imidlertid, at voksne også kan producere brunt fedt.

Hvordan fungerer brunt fedt?

Brunt fedt indeholder mange flere mitokondrier, det vil sige mange flere "maskiner", der forbrænder kalorier for at producere varme. Talrige undersøgelser har vist, at udsættelse for kulde øger mængden af ​​brunt fedt, hvilket igen også øger de forbrændte kalorier.

Kan brunt fedt hjælpe med vægttab?

Ved at aktivere brunt fedt, aktiverer du din indbyggede varmefunktion. Brunt fedt fungerer som et naturligt termogensk middel. Når du bliver kold og ryster, stimuleres det brune fedt til at producere varme - dette forbrænder der ved hvidt fedt.

Desværre har voksne kun små mængder brunt fedt, som findes i nakke, kraveben, nyrer og rygmarv, og mængden falder markant med alderen.

Derudover har overvægtige mennesker tendens til at have mindre brunt fedt end slanke mennesker, der træner regelmæssigt.

Heldigvis kan brunt fedt også stimuleres på andre måder.

Hvordan aktiveres brunt fedt?

I fremtiden er det muligt, at der vil være nye måder at udnytte brunt fedt i kampen mod fedme, men vi er glade for allerede at tilbyde et innovativt vægttabsprodukt, der kan hjælpe din krop til at blive den fedtforbrændende maskine, den burde være!

Bekæmp hvidt fedt med brunt fedt - ved hjælp af AdipoBurn EXTREME!!

Alle hovedingredienserne i denne revolutionerende fedtforbrænder aktiverer virkningen af ​​brunt fedt, hvilket betyder, at vi kan forbruge op til 500* ekstra kalorier om dagen, ifølge endokrinolog Dr. Aaron Cypess.

En klinisk undersøgelse, der involverede 30 overvægtige frivillige, viste at de efter 12 uger* med at tage et kosttilskud (uden livsstilsændringer) tabte sig, reducerede deres BMI og reducerede taljen og hofterne.

*Resultaterne kan variere fra person til person. For at tabe sig er det vigtigt at spise en varieret og afbalanceret kost, samt have en sund livsstil.

Produkter til dig

FORBRÆNDER MAVEFEDT
-50%
Tilbudspris 259,00 kr. Normal pris 518,00 kr.
Se produkt