Hvad skal man spise, når man er sulten sent om aftenen?

Bekymre dig ikke, det sker for os alle! Det er vigtigt at huske, at det at spise lige før sengetid har flere negative konsekvenser - for vores vægt, vores lever og endda vores tænder.

Misforstå os ikke, vi anbefaler, at du har dit sidste måltid 2 timer før sengetid. Men hvis du virkelig ikke kan modstå, eller hvis du ikke har tid til at spise før, vil vi gerne dele med dig nogle fødevarer, der vil skade din krop mindst.

Mejeriprodukter

Vi har sandsynligvis alle hørt, at et glas varm mælk før sengetid kan hjælpe os med at sove bedre. Men ved du hvorfor? Ikke kun mælk, men alt mejeri indeholder tryptophan. Dette er en aminosyre, der omdannes til serotonin i kroppen. Og serotonin er det vigtigste hormon til regulering af søvn.

Vil du have et sundere alternativ til mælk? Prøv kefir - det indeholder færre kalorier, fedt og sukker. Det har også flere sundhedsmæssige fordele end mælk.

Kalkun bryst

Kalkun er en god kilde til protein og har et lavt fedtindhold, hvilket gør det let at fordøje. Kyllingebryst er også et godt alternativ, men kalkun har mindre fedt. Men vær forsigtig! For at holde det sundt, lavt i kalorier og let at fordøje, Steg det ikke!

Kremet græskar eller broccolisuppe

Græskar og broccoli indeholder mange vigtige næringsstoffer - både mineraler og fiber - så en dejlig cremet suppe er den perfekte næring!

Fisk

Let at fordøje og kalorifattigt. Igen, du skal ikke stege det!

Æg

Æg er en god kilde til protein, dæmper hurtigt appetitten og er let at fordøje.

Avocado

Avocado er til et godt alternativ til æg! Selvom det er kalorisk (160 kcal pr. 100 g), kan det også reducere ønsket om at hyggespise med 40%.** Dette gør det til den til den perfekte allierede, få at undgå at angribe køleskabet sent om aftenen.

Hvis du er på udkig efter ekstra hjælp mod et køleskabsbesøg om natten, reducere appetitten, forbedre søvn og vægttab, kan du prøve vores fantastiske HungerBlock >>

**Source: El País, https://elpais.com/elpais/2016/02/03/buenavida/1454495608_382951.html

Produkter til dig

KONTROLLER DIN SULT
-50%
Tilbudspris 249,00 kr. Normal pris 498,00 kr.
Se produkt