5 maveøvelser til at forme din mave (ingen sit-ups!)

Hvis du altid har ønsket dig en flad og tonet mave, har du sikkert prøvet at lave mavebøjninger og sit-ups som en del af din træning på et tidspunkt. Men det er meget sandsynligt, at du ikke har set de ønskede resultater, selvom du har lavet disse irriterende, og lad os være ærlige, superkedelige øvelser regelmæssigt.

Hvorfor ikke?

Det viser sig, at mavebøjninger og sit-ups ikke er de mest effektive maveøvelser til at forme din mave. Og der er faktisk en meget bedre måde at forbrænde mavefedt på.

Læs videre for at finde ud af, hvordan du effektivt taber mavefedt og former din midterdel, som du vil have den.

Bored of crunches and sit-ups? Try these 5 ab exercises instead!

Hvorfor mavebøjninger og sit-ups kommer til kort

Selvom mavebøjninger og sit-ups betragtes som klassiske maveøvelser, er du højst sandsynligt træt af dem nu. Desuden træner de kun et lille område af dine kernemuskler.

Crunches og sit-ups kan også være meget belastende for din ryg og kan give lændesmerter på længere sigt.

Hvis du har lavet disse øvelser, uanset om du kan lide dem eller ej, og stadig føler, at du ikke ser de resultater, du ønsker, er det på tide at blande tingene.

Form din mave med disse 5 enkle maveøvelser

Er du klar til at vinke farvel til de kedelige maveøvelser? Vi har fem øvelser, der ikke bare vil hjælpe dig med at forme din mave hurtigere, men også gøre din træning sjovere.

Lad os dykke ned i disse nemme maveøvelser, som passer til alle, og som aktiverer alle dine mavemuskler. Husk at starte i dit eget tempo og gradvist øge intensiteten, efterhånden som du bliver mere komfortabel. Vi anbefaler, at du vælger 2-3 øvelser 2-3 gange om ugen.

Desuden har vi et bonustip til, hvordan du taber mavefedt med lokal fedtforbrænding. Læs til ende for at afsløre hemmeligheden bag din drømmemave!

1. Deadbug

Læg dig fladt på ryggen med armene løftet i vejret og benene i en bordpladeposition. Sørg for, at din lænd er flad mod gulvet under hele øvelsen.

Stræk langsomt det ene ben og den modsatte arm, men gå kun så langt ned, som du kan. Hold pause i et par sekunder, og løft dem op igen. Dette er én gentagelse. Fortsæt med at skifte side, indtil du er færdig med alle gentagelser i 1 sæt. Hvil i 2-3 minutter, og gentag sættet.

Begynder: 2 sæt af 10 gentagelser

Mellemniveau: 4 sæt af 10 reps

Avanceret: 4 sæt af 15 reps

2. Leg raises

Læg dig fladt på ryggen med hænderne på hver side af kroppen med håndfladerne nedad. Hvis du har brug for ekstra støtte, kan du placere dine hænder under din lænd.

Aktiver din core, og løft dine ben, mens du holder dem strakte. Sænk derefter benene så langt ned, som du kan. Dette er én gentagelse. Hvis du laver flere sæt, skal du hvile 2-3 minutter mellem dem.

Begynder: 2 sæt af 10 gentagelser

Mellemniveau: 4 sæt af 10 reps

Avanceret: 4 sæt af 15 reps

3. Slow-motion mountain climbers

Start i en plankeposition med håndfladerne lige under skuldrene og armene strakte. Din krop skal danne en lige linje. Spænd mavemusklerne, mens du løfter den ene fod fra gulvet og fører knæet op mod brystet.

Hold i 5 sekunder, og vend tilbage til startpositionen. Gentag med det modsatte ben. Dette er én gentagelse. Når du laver flere sæt, skal du hvile 2-3 minutter mellem dem.

Begynder: 2 sæt af 10 gentagelser

Mellemniveau: 4 sæt af 10-15 reps

Avanceret: 4 sæt af 20-30 reps

4. Russian twists

Sæt dig på gulvet med knæene løftet og bøjet i 45 grader. Dine fødder skal svæve over gulvet. Dine hænder skal være foldet over brystet.

Læn dig tilbage, og drej langsomt overkroppen til den ene side, mens du holder ryggen ret og mavemusklerne spændt. Drej så langt, du kan, og vend derefter tilbage til startpositionen. Gentag på den modsatte side. Det er én gentagelse. Hvis du laver flere sæt, skal du hvile 2-3 minutter mellem dem.

Begynder: 2 sæt af 10 gentagelser

Mellemniveau: 4 sæt af 10 reps

Avanceret: 4 sæt af 15 reps

5. Low-to-high dumbbell chop

Dette er en stående øvelse med en håndvægt. Du kan bruge de vægte, du har derhjemme, og du kan øge vægten, efterhånden som du bliver bedre.

Tag fat i håndvægten med begge hænder. Sænk kroppen ned i en semi-squat position, mens du vrider overkroppen til højre side. Hold håndvægten på ydersiden af knæet med strakte arme. Spænd mavemusklerne, mens du drejer overkroppen til venstre og løfter de strakte arme op over venstre skulder.

Hold en pause, og vend tilbage til startpositionen. Gentag på den modsatte side. Det er én gentagelse. Når du laver flere sæt, skal du hvile i 2-3 minutter mellem dem.

Begynder: 2 sæt af 10 gentagelser

Mellemniveau: 4 sæt af 10 reps

Avanceret: 4 sæt af 15 reps

Forbrænd mavefedt med AdipoBurn XXL!

Disse maveøvelser er en god måde at opbygge muskler og tone din midterdel på. Men de er ikke nok til at forbrænde det lag af stædigt mavefedt, der sidder ovenpå.

For virkelig at vise resultaterne af dit hårde arbejde er du nødt til at booste fedtforbrændingen. AdipoBurn XXL er en fantastisk fedtforbrænder, der er designet til at ramme mavefedtet og hjælpe dig med at få den flade mave, du altid har ønsket dig.

Prøv AdipoBurn XXL nu, og du vil kunne vise din flade og tonede mave frem med selvtillid!

Produkter til dig

STARTPAKKE
-60%
Tilbudspris 318,00 kr. Normal pris 786,00 kr.
Se produkt
FEDTFORBRÆNDER TIL MAVEN
-56%
Tilbudspris 179,00 kr. Normal pris 408,00 kr.
Se produkt

Artikler der også kunne være interessante for dig