7 fakta om te, du muligvis ikke kender

Vintertid er ideel til hygge med en varm kop te! Chancerne for at kunne tilbringe denne smukke årstid med dem vi holder af er desværre ikke særlig store. Derfor er det vigtigere end nogensinde at nyde sæsonens hyggelige øjeblikke derhjemme.

Vi har sammensat en liste med 7 overraskende fakta om te med nyttige oplysninger, der vil motivere dig til at starte et nyt ritual - Det er muligvis det du har brug for i dit liv lige nu.

Vidste du...

1. Te giver mere energi

Især grøn te. Hvis du er som de fleste mennesker, vi kender, vil du sandsynligvis starte dagen med en varm kop. Te vækker krop og sjæl og stimulerer fordøjelsen.

2. Te som en del af den daglige rutine er en vidunderlig måde at detoxe din krop på

Det fjerner effektivt de irriterende toksiner, herunder kunstige ingredienser, konserveringsmidler og kemikalier, der akkumuleres dagligt i vores krop. Citrongræs og appelsinskal er især kendt for deres afgiftende virkning. En god detox kan også understøtte vægttab, hvilket kan være en god motivation!

3. Grøn te fremskynder fedtforbrænding

Ja, du læste det rigtigt! Det reducerer også oppustethed og hævelse, hvilket hjælper dig med at komme endnu tættere på dit vægttabsmål. Hvis det, at drikke te, ikke er den nemmeste og mest lækre måde at forme din krop på, ved vi ikke, hvad er!

4. urtete er en ideel drik inden sengetid

Morgen te vil vække dine sanser, men du vil bestemt også nyde den beroligende følelse efter en kop varm te før sengetid. Urtete er fantastisk støtte ved vægttab, der har en appetitdæmpende effekt og giver regenerativ søvn, hvilket også er afgørende for at forme en slankere figur.

5. Te er lavet af nogle af de sundeste og naturligste ingredienser

Fennikel giver for eksempel en følelse af mæthed, burre rod forbedrer stofskiftet, og lucerne urt og hyldebær afgifter kroppen. Tilsæt pebermynte, som er beroligende og afslappende, og du får en naturlig urteblanding, der er både sund og lækker!

6. Te kan reducere dårligt kolesterolniveau og forbedre hjernens funktion

Te kan sænke et højt kolesterolniveau og øge dit fokus uden de ubehagelige bivirkninger som nervøsitet og søvnløshed, der ofte ledsager kaffe.

7. Te har afslappende effekt

Det er vigtigt at lindre stress fra det daglige stress og jag, hvis vi ikke ønsker at afslutte dagen følelsesmæssigt udmattet. Efter en hård dag, har du brug for at slappe af, så lad den varme kop te gøre sin magi.

 

Pakken indeholder:

Hvis du endnu ikke har fyldt op med SlimTEA 24/7, er det tide! Få te duoen til morgen og aften til en helt utrolig pris.

I pakken modtager du Live'n'Slim en morgen te, der indeholder Pu-Erh, lucerne urt, burre rod og hyldebær, som giver effektiv fedtforbrænding, stimulerer stofskiftet og renser kroppen.

Og med den velsmagende aften te Sleep'n'Slim, med citrongræs, pebermynte, humle, citronmelisse og appelsinskal, vil du føle dig afslappet, hæmme den sene sult og sikre en god nats søvn. Lækker!

December er en sæson med gaver; Selvom du ikke kan nyde en kop med dine nærmeste, kan du sende dem glæde, varme og motivation med posten!

Produkter til dig

Artikler der også kunne være interessante for dig