5 fejl, der giver dig oppustethed når det er varmt!

En mave, oppustet som en ballon, hævede arme og ben, sandalerne klemmer hurtigere end normalt... Hvis du har et problem med hævelse og oppustethed, vil det hele formere sig når det er varmere vejr.

Det er et almindeligt problem for mange af os, men det betyder ikke, at du ikke kan undgå det! I denne artikel vil vi oplyse dig om nogle af de mest almindelige fejl, du skal undgå for at nyde en sommer uden hævelse og oppustethed!

Hvorfor vises hævelser oftere om sommeren?

Hævelse og oppustethed er intet andet end overskydende væske og toksiner, der forbliver i vores krop. Vi kan også have problemer med hævelse om vinteren, men om sommeren fordobles disse problemer. Hvorfor?

På grund af varmen udvides vores vener, og der samles væske i kroppen. Venerne skaber ikke nok pres til at skubbe væsken mod midten af kroppen, mod organerne, så det kan fordeles ordentligt, og derfor er vores krop er i en generel ubalance.

Det hele bliver værre, især hvis du laver disse 5 fejl!

1. Du drikker ikke nok vand

Drik, drik og så drik igen! Dette vil understøtte nyrefunktionen og urinproduktionen. Du skal starte din dag med et glas vand, især om sommeren. Selvfølgelig mener vi ikke Coca Cola eller andre sukkerindholdige drikkevarer. Drik masser af postevand og grønt te. Du kan også drikke urtete fra planter, der fremmer udskillelse af væske, f.eks. anis, mælkebøtte, fennikel, osv.

2. Du spiser for meget salt

Reducer saltindtaget, da det stimulerer tilbageholdelsen af overskydende væske i kroppen. Vores daglige indtag skal være 3-5 g, men vi spiser ofte ca. 11 g. Salt kommer meget let ind i vores krop, fordi det findes i næsten alle fødevarer, også dem, hvor du aldrig ville forvente det. Mad der indeholder meget salt er: ost, nødder, pålæg, forskellige snacks og lignende. Så undgå dem om sommeren.

3. Du bevæger dig lidt

på minimum 15 minutter. Træning øger forbruget af salt og væske. Hvis vi sidder meget, bliver oppustetheden værre. Om natten kan du prøve at lægge en pude under dine fødder for at støtte strømmen af væske i din krop.

4. Du spiser ikke nok frugt og grøntsager

Spis så meget sæsonbestemte frugter og grøntsager som muligt , som indeholder op til 90% vand. For eksempel melon, tomater, agurker, jordbær... Vælg fødevarer med lavt fedtindhold og højt proteinindhold, såsom fisk.

5. Du kender endnu ikke WaterOut EXTREME

Hvis du lider af overskydende væske, ser du, at dine ben, arme, mave og ansigt hæver hurtigere op i løbet af dagen. Prøv vores drik WaterOut EXTREME. De er en zstrong>100% naturlig drik til dræning, som fremmer lymfesystemet og på få dage takket være WaterOut ser og mærker du forskellen!

Den reducerer oppustethed og hævelse med op til 60% på kun 1 uge*, forbedrer udskillelsen af overskydende væske med op til 27%*, nulstiller lymfesystemet og leveren, og starter samtidigt vægttabsprocessen!

*[Resultaterne kan variere fra person til person. For at tabe sig er det vigtigt, at spise en varieret kost og have en sund livsstil.]

Produkter til dig

REDUCER OVERSKYDENDE VÆSKE
-50%
Tilbudspris 269,00 kr. Normal pris 538,00 kr.
Se produkt