NÅR DET SKAL VÆRE STÆRKT: 5 fakta du ikke kendte om chilipeber

Enten elsker eller hader du smagen - der er ingen mellemvej. Men vidste du, at chilipeber har en videnskabelig beviste virkning på vægttab? Læs videre for at få mere at vide!

1. Chilipebere er stærke på grund af ‘capsaicin’.

Det ’er det stof, der får dine øjne til at løbe i vand, mens du gisper efter luft. I hvert fald hvis du indtager for meget.

2. Capsaicin er et termogenisk stof.

Termogen betyder bogstaveligt talt varmeproducerende. De fleste af de kalorier, vi forbrænder, bruges til at opretholde vores kropstemperatur. Blot en lille stigning i kropstemperaturen betyder, at der forbrændes mange ekstra kalorier i det lange løb!

3. Capsaicin har egenskaber, der øger forbrændingen.

Capsaicin får ikke’ alene munden til at brænde, det forbrænder også kalorier og fedt! 

4. Capsaicin har også den fantastiske evne, at det stimulere brunt fedtvæv.

Brunt fedt er det gode fedt, som øger det antal kalorier, du forbrænder, selv når du ikke foretager dig noget. Vi mister meget brunt fedt med alderen, og det erstattes af hvidt fedt (som netop er det dårlige fedt).

5. Virkningen af capsaicin’ kan udnyttes, uden at du behøver at fælde tårer eller få en brændende fornemmelse i munden.

Du kan tage AdipoBurn -kapsler! De indeholder al den capsaicin, som du kunne ønske dig - mere end du ville indtage i blot ét krydret måltid!

Desuden indeholder AdipoBurn ekstrakt af blodappelsiner, som har vist sig at forhindre fedtophobning og er kendt for specifikt at bekæmpe mavefedt.

Produktet er endvidere beriget med et ekstrakt af grøn te for at øge stofskiftet yderligere samt vitamin B6 –, der er afgørende for fedtforbrænding!

Produkter til dig

FORBRÆNDER MAVEFEDT
-50%
Tilbudspris 259,00 kr. Normal pris 518,00 kr.
Se produkt

Artikler der også kunne være interessante for dig