4 grunde til at inkludere MCT i din daglige rutine

Mange ønsker at tabe et par kilo, uden at føle sig konstant sulten og ikke have energi nok til hele dagen... Er du en af ​​dem?

I så fald er MCT-olie lige hvad du har brug for! Det er et ekstremt kraftigt kosttilskud i vores daglige liv, der hjælper dig med at forbrænde mere fedt - og meget hurtigere! Hvis du er på en keto diæt (eller overvejer det), er MCT en uundværligt hjælp til at opnå og opretholde en tilstand af ketose.

Hvad er MCT?

MCT er en forkortelse for medium-chain (mellemkædede) triglycerider. MCT-olier (findes også i pulverform) er en ren form for mættede fedtsyrer, der normalt kommer fra kokosnød eller palmeolie. Vores kroppe opbevarer ikke MCT-olier i form af kropsfedt (MCT springer dette trin over). I stedet bliver de straks tilgængelige for dig som energikilde og kan prale af følgende effekter :

  • Hæver dit energiniveau
  • Øger udholdenhed
  • Fremskynder stofskiftet
  • Øger mæthedsfornemmelsen
  • Understøtter hjernens funktion
  • Understøtter en sund tarm

Nedenfor finder du 4 grunde til, hvorfor du skal begynde at indtage MCT allerede i dag!

1. Hurtigere vægttab

Hvis du vil tabe dig, vil du virkelig kunne lide dette: forskning har vist, at MCT-olier kan fremskynde fedt-og kalorieforbrænding, uanset hvilken diæt du følger. Det fungerer bedst med keto-diæten, fordi MCT-olier hjælper kroppen med at opnå og opretholde en tilstand af ketose, hvilket fremskynder stofskiftet og fedtforbrændingen.

2. Øget udholdenhed

Vil du have længere og mere intens træning? Selvfølgelig vil du det. MCT hjælper dig med at øge din udholdenhed, men hvordan? MCT kan bruges som en energikilde, som sparer på muskel glykogen. Hvad betyder det? Du vil være i stand til at træne længere og mere intenst, da du vil opretholde musklens energireserver i længere tid.

3. Appetit kontrol

Hvis du prøver at tabe dig, og du føler, at din energi er konstant faldende, er MCT det perfekte valg for dig! Ved at producere ketoner giver de dig en længere mæthedsfornemmelse, fordi ketoner hæmmer ghrelin - et hormon, der øger appetitten. Resultaterne? Mere energi, en følelse af mæthed og tilfredsstillelse selv med mindre portioner.

4. Forbedret hjernefunktion

Hvis du tager MCT om morgenen, før morgenmaden, holder det dig fokuseret og vågen hele dagen. Vågn op med MCT!

 

Hvor kan du finde MCT?

MCT i sin rene form findes ikke i naturen, men det kan ekstraheres og renses. Vi har gjort dette og tilføjede dem til vores lækre drik med kokosnød SlimJOY MCT Coconut Drink med ren kokosnød MCT-olie. Det absorberes ekstremt hurtigt og begynder at arbejde med det samme!

Det hjælper dig med at fremskynde vægttabsprocessen og forbrænde mere fedt! Fordi det er i pulverform, er det ekstremt praktisk og lettere at fordøje end MCT i olieform.

Artikler der også kunne være interessante for dig