10 grunde til, at du ikke taber dig

Hvorfor taber jeg mig ikke på trods af alle mine anstrengelser? Her er en liste over de potentielle forhindringere, der ofte gør vægttab ekstra svært!

1. Du spiser måske mere, end du tror

Nogle gange er du ikke klar over, hvor meget du spiser. Selv hvis du spiser sundt, kan du spise meget mere, end du forbrænder og det vil være ekstra hårdt for dig at tabe dig.

For at finde ud af, om dette er tilfældet, kan du prøve en af ​​de mange tilgængelige mobile apps til at spore, hvad du spiser.

2. Du spiser ikke nok protein

Protein er meget vigtigt, når man prøver at tabe sig. Proteiner hjælper med at regulere appetitten.

Hvis du har problemer med at holde din appetit under kontrol, kan du prøve at tillægge mere protein i din kost med Shake'N'Shape.

3. Du træner muligvis ikke dine muskler nok

Ved at træne dine muskler bygger du muskelmasse og forbrænder fedt på samme tid.

Hvis du har svært ved at komme i gang, kan du besøge SlimJOYs Online-gym og bruge L-Carnitine Pure 1000, mens du træner for endnu hurtigere og mere effektive resultater, samt mere energi!

4. Du får ikke nok søvn

Undersøgelser viser, at dårlig søvn er en af ​​de vigtigste risikofaktorer for fedme. Voksne og børn, der sover dårligt, har henholdsvis 55% og 89% større risiko for at blive overvægtige./p>

For at forbedre din søvn og forbrænde mere fedt, mens du sover, kan du prøve sleep & Slim Tea!

5. Din krop bærer unødvendig væske

Dette er et mere almindeligt problem, end mange er klar over, og derudover har unge kvinder også problemer med overskydende væske, i modsætning til hvad de fleste mennesker troede. Hvis kroppen er fyldt med unødvendig væske, nedsættes vægttabet markant! De mest almindelige områder er ben og fødder. Imidlertid fører overskydende væske også til hævelse omkring maven og i ansigtet, især omkring øjnene.

Prøv WaterOut EXTREME for en 10 dages effektiv reduktion af hævelse, overskydende væske og oppustethed.

6. Du har svært ved at slappe af

Cortisol - stresshormonet - påvirker vores fedtlagring. En undersøgelse fra University College London har vist, at mennesker med høje cortisolniveauer har en højere BMI.

Hvis du har mistanke om, at vægttab er langsomt på grund af manglende evne til at slappe af, kan du prøve vores nye produkt der hjælper med at lindre stress..

7. Du drikker kalorierne

Reducer dit kaloriindtag drastisk ved at fjerne sukkerholdige drikkevarer.

Problemet med sukkerholdige drikkevarer, som med alle sukkerholdige fødevarer, er, at de stimulerer udskillelsen af ​​store mængder dopamin, og derfra dannes en ond cirkel. Forskning har endda vist, at sukker har en højere afhængighedsfaktor end kokain.

Prøv at erstatte søde drikkevarer med andre ting som citronvand, agurkvand, grøn te og kaffe.

8. Din metabolisme er langsom

Jo højere dit stofskifte er, jo flere kalorier forbrænder du, og jo lettere er det at tabe sig. Et høj stofskifte kan også give dig mere energi og vitalitet.

Øg dit stofskifte ved hjælp af FatBurn XXL, der vil starte dit stofskifte, forbrænde fedt og øge energiniveauet!

9. Du er gået i stå

Hvis vægttabet er helt stillestående, betyder det, at du skal ændre noget. Rådene ovenfor kan hjælpe dig: reducere stress, træn musklerne, hvis du ikke allerede gør det, spise mere protein, øge din stofskifte, opgive søde drikke og sove mere.

Men hvad du end gør: Giv ikke op!

10. Du har muligvis bare brug for mere tålmodighed

Alles vægttabsrejse er forskellig. For nogle går det hurtigere, for andre langsommere. Men ved at finde forskellige hjælpemidler, der passer til dig, spise en afbalanceret kost, træne/gå turer dagligt og finde de produkter, der passer til dig, vil du hurtigere se resultater i din kamp mod de ekstra kilo!

Følg det komplette SlimJOY-program for at fremskynde resultaterne af din indsats!

Produkter til dig