Du har sikkert hørt det før cellulite er helt normalt og naturligt, og op til 85 % af alle kvinder har det. Men hvis du har svært ved at acceptere din buttede hud, er det også helt i orden. Mange års forskning har givet os et bedre indblik i, hvad der faktisk virker bedst, når man forsøger at få en glattere hud, og vi kan afsløre en lille hemmelighed: det handler ikke kun om kosttilskud!

Årsagen til, at vi får cellulite!

Årsagerne til cellulite har intet at gøre med vægten. Svækkelsen af bindevævet kan være forbundet med

 • Stress i hverdagen
 • Vægtændringer (ja, selv vægttab)
 • Aldring
 • Solskader
 • Usund kost
 • En stillesiddende livsstil
 • Hormonelle ændringer
 • Toksiner

Den ældgamle kamp for at slippe af med cellulite

Kvinder har stræbt efter glat hud siden tidernes morgen, men ikke alle metoder til bekæmpelse af cellulite er særligt effektive, og det er vigtigt at huske, at ingen enkeltstående foranstaltning kan gøre underværker. Cellulite skal bekæmpes både indefra og udefra. Derfor vil det ikke give de ønskede resultater at tage cellulite tabletter alene eller bruge cellulitecremer alene.

5 trin til at bekæmpe cellulite

1. Drik mere vand

Hvis du drikker mere væske, hjælper du huden med at holde den fugtig og fyldig og får den til at se glattere ud. Tilstrækkelig hydrering er også vigtig for at modvirke overskydende væske og skylle giftstoffer ud. 

2. Glat huden fra inderst til yderst

Forbedre hudens udseende med kosttilskud, der forbedrer mikrocirkulationen indefra og får huden til at se glattere ud. 

SlimJOY Cellulite Attack gør alt dette og mere til, da det også fremmer vægttab (fedttab hjælper med at reducere forekomsten af cellulite) og beskytter mod miljøskader. Alt, hvad du behøver for at forbedre din hud indefra og ud!  

3. Lav styrkeøvelser

Opbygning og toning af dine muskler kan hjælpe med at forbedre udseendet af cellulite. Vi anbefaler øvelser som f.eks. squat og lunges eller øvelser med et elastisk træningsbånd. 

4. Stram huden op udefra

Prøv at bruge en cellulitecreme for at holde appelsinhuden på afstand. SlimJOY Anti-Cellulite Lotion fugter huden og blødgør den, hvilket hjælper med at gøre cellulite mindre synlig. Derudover hjælper det med at øge fedtforbrændingen, reducere fedtophobning og forhindre nye fedtceller i at blive dannet for at reducere fedt synligt og minimere synlige cellulite.  

5. Børstning og massage

Regelmæssig børstning og massage af huden kan hjælpe med at stimulere mikrocirkulationen under huden, forbedre lymfeflowet og -drænet og fjerne giftstoffer. Prøv at bruge SlimJOY Anti-cellulite Lotion i kombination med SlimJOY Cellulite Brush for at opnå maksimal effekt mod cellulite. 

Fremskynd din rejse til cellulitefri hud med vores fantastiske cellulitepakke

En kraftfuld kombination af SlimJOY Cellulite Attack med tredobbelt virkning mod cellulite og SlimJOY Anti-cellulite Lotion for fokuseret fedt og cellulitekontrol. Der medfølger også vores praktiske SlimJOY Cellulite Brush til at hjælpe dig med at massere bumserne væk.

Endelig en måde at minimere cellulite (og fedt!) på ved at angribe det både indefra og udefra! 

Denne effektive pakke hjælper dig: 

 • styrker væggene i dine blodkar (hvilket hjælper med at forbedre mikrocirkulationen)
 • udglatter din hud for at reducere cellulite synligt
 • Øger fedtforbrændingen med op til 60%*.
 • reducere fedtophobning med op til 55%*.
 • reducerer dannelsen af nye fedtceller med op til 60%*.